Koska kaikki fiksut ihmiset nukkuvat yöllä niin... NOT! Kaikki fiksut aloittavat työnteon poravasaraa käyttäen tuossa hiukan ennen yhtätoista. Varsinkin kun menevät aamulla seitsemään töihin. Omakotitalossa on onneksi se kiva juttu, että kun ei ole niitä seinänaapureita häiriintymässä niin ihan sama. Todella fiksua on myös tehdä tämä kaikki niin, että ainoastaan viereissä huoneessa on valot. Kameran salama oli suunnilleen tehokkain valaistus tätä työtä tehdessä. Ja allekirjoittanutkin näki vasta valokuvista mitä alakerrassa oikein tapahtuikaan...(mitä ne puhuu siitä, että hyvä työvalo on tärkeä ja...?)

Meillä on hormi. Ja hormissa on tulppa.
1216124.jpg

Tulppa on ilkeä ja tiellä, koska tähän halutaan takka. Ja koska halutaan takka niin piti soittaa palolaitokselle ja pyytää Herra Nuohoojasetä katsomaan, että onko hormi kunnossa. Herra Nuohoojasetä kuitenkin sanoi, että hormin tulee olla auki. No hormihan avatan Herra Nuohoojasetää varten. Eikun töihin siis!

Kari varusti itsensä korvatulpilla, suojalaseilla ja vasaralla, otti tikkaat ja totesi "täst se lähtee!"
1216128.jpg

Ja niin lähti! Ensin koputeltiin... sitten porattiin...
1216126.jpg

...Ja sitten taas koputeltiin.
1216129.jpg

Ja sitten taas porattiin.
1216127.jpg

Löytyi aarteita. Tulppa oli tehty muurauslaastilla, joka oli onneksi pehmeää ja helppo poistaa. Laastin alta löytyi tiiliä. Joiden kanssa sai jo poraillakin muutaman minuutin. Tiilet irtosivat kuitenkin sovinnolla. Lopuksi löytyi vielä tiilien takaa muovipussissa olevaa eristevillaa.

Moskat suoraan kassiin koska hormista tuli melkoinen määrä nokea.
1216125.jpg

Ja volaa! Meillä on reikä Herra Nuohoojasedälle.

Näin vähällä päästiin tämän kanssa. Pari tiilenpalaa lattilalla ja vähän roskaa laastista. Ei siis uutta katastrofia (välipohja ei tippunut, mikään vesiputki ei kulkenut hormissa, hormissa ei asunut ketään tai mitään muutakaan pientä ja ikävää... ;) ).
1216123.jpg

Nyt kelpaa Herra Nuohoojasedän saapua paikalle. Tervetuloa!

-Heidi